Fashion Personal

The perfect trio

07/17/2015

Voor je verder leest: nee, ik heb niet onder een steen geleefd de afgelopen tijd en já, ik weet dat deze trend al een aantal jaar oud is, maar tóch wil ik er nu een berichtje aan wijden!

De aanleiding is best leuk (voor mij dan, voor m’n vriendin iets minder ;)). Namelijk het volgende. Een vriendinnetje heeft laatst super leuke ‘biker-chelsea-en-een-tikkeltje-cowboy-boots’ weten te scoren: dik in de sale en ook nog eens van…  Michael Kors himself. Op de één of andere manier lukt het mij nou nooit om zoiets in een zeer gunstige uitverkoop te scoren. Haar dus wel. Maarrrrrr helaas bleken de pracht exemplaartjes nét iets te groot voor haar.
Je raadt het al, ze zaten als gegóóóten bij moi. Dus kocht ik ze, sociaal als ik ben, van haar over en ben ik nu de blije bezitster van stoere, maar ook klassieke MK booties! Want de laars is eigenlijk een combinatie van drie soorten. Check de foto’s hieronder en zie wat ik bedoel..

 

IMG_0629-BorderMaker
 Harrison flat bootie

 


IMG_0636-BorderMaker

 

IMG_0647-BorderMaker

IMG_0635-BorderMaker


IMG_0652-BorderMaker

 

IMG_0659-BorderMaker

 

IMG_0465

Zo draag ik ze het liefst, onder een stoer broekie en een blouse.

IMG_0470
Leuk om even wat inspiratie op te doen, want er zijn natuurlijk meer manieren om ze te dragen.

Zo zie je maar, mijn spiksplinternieuwe ‘biker-chelsea-cowboy-laarsjes, ik weet niet of dat woord echt bestaat maar vanaf nu af aan dus wel, zijn een perfecte mix van de drie: de stoere biker laars, de wilde cowboy boot en tot slot de Engelse nette chelsea boot in één!

Lucky me ;-)  x x

P.S. Photos Michael Kors Harrison flat bootie by Geertje van Beelen

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Ramona 07/24/2015 at 1:52 pm

  Waar blijft je volgende blog? Je schrijft echt heel leuk, met fijne recepten en mooie foto’s. Alleen erg weinig, haha! Het zal de vakantieperiode zijn! ;) ik blijf het checken, het is 1 van mn favoriete blogs ook al besta je nog kort. Keep up the good work!

  • Reply Wonderingeer 07/24/2015 at 2:51 pm

   Hi Ramona,
   wat lief, dank je wel! Ja klopt, heb het afgelopen weken erg druk gehad dus schoot er een beetje bij in. Hopelijk kan ik aankomende tijd lekker veel schrijven en fotograferen! ;-)
   X en tot ziens!

 • Reply Nathalie 02/19/2016 at 10:51 am

  Ik vindt jouw witte blouse echt supermooi! Mag ik vragen waar die vandaan komt?

 • Leave a Reply