Fashion Personal

SOAKED in Luxury

09/27/2015

Hi there! 

Al een tijdje geen blogbericht meer gepost omdat ik het zo giga druk heb met mijn splinternieuwe ‘volwassen leven’. Just kidding.. maar ik moet wel wennen dat ik nu (sinds 3 weken, en dus sinds mijn laatste blogbericht) een 40-urige werkweek heb; jeej een nieuwe baan!
Het is nu weekend en gisteren had ik mijn laatste werkdag bij m’n bijbaan, dus ik hoop dat ik af en toe meer tijd  kan vrijmaken.

Back to the topic, SOAKED in Luxury dus.
Ooit van gehoord? Nee, het is niet de naam van een of ander reality soap. Het is de naam van een merk dat je waarschijnlijk al vaak voorbij bent gelopen in warenhuis V&D.

Ik kende het merk tot voor kort ook niet. Toen ik eind van afgelopen zomer met een vriendin de sale in de V&D aan het doorspitten was kwamen we bij de rekken van Soaked in Luxury terecht en tot onze verbazing was dit ons eigenlijk nooit eerder opgevallen.

Hun eigen merk omschrijving is als volgt: 

Soaked in Luxury collections are luxury for the eye and provide young women with a modern style that doesn’t go unnoticed. Soaked in Luxury styles are sexy, modern and feminine and allow our customer to embrace her personality and femininity in an effortless way.

Duidelijke taal, toch?

Ik zag een hele mooie witte jas hangen die ik wel moest passen en uiteindelijk ook besloot te kopen (verrassend). De jas representeert het gevoel  van wat het merk wil uitstralen, denk ik.


Een fijne lengte jas met statige schoudervullingen die het de classy uitstraling geven. Hij is gevoerd, dus biedt ook nog genoeg warmte als het zomerzonnetje verdwijnt, en heeft twee zakken.

 Backside..

  Een fijne jas voor elke gelegenheid! Het wordt wel een uitdaging om hem schoon te houden, gezien de kraakheldere witte kleur (en onhandige ik).. ;)

Ik kocht de jas tijdens de sale van de zomer collectie 2015, dit betekent in plaats van € 124,95 een prijs van € 39,95, fijhijnnn. ;-)

Voor de herfst en de winter heb ik in de webshop al een aantal fijne items (kokerrok, blazer, blouse) gespot met vooral basic tinten (grijs/zwart) en motieven. You can’t go wrong with that!

Neem zelf eens een kijkje op de website van Soaked in Luxury of bekijk de collectie in de rekken in de V&D!

Xo geer

 

 

 

All photos by Geertje van Beelen

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Little streets of Leiden.. – Geertje van Beelen . com 06/06/2016 at 8:23 pm

    […] We decided to take the camera with us and shoot some outfit posts. Afterwards, we went to a very nice lunchroom named ‘Voor af en toe’. It’s a really cute place, in the middle of the centre and they serve lovely fresh sandwiches. You might recognize the coat I’m wearing by the way, it’s from this blogpost I posted earlier. […]

  • Leave a Reply