Netherlands Travel

Rust vind je.. in het oosten!

07/06/2016

Wanneer je denkt dat Nederland bijna volgebouwd is, woon je hoogstwaarschijnlijk (net als ik) in de Randstad. Nou, dan moet je eens naar het oosten of noorden van ons landje rijden! Wát een uitgestrekte landerijen en bossen zijn daar. Prachtig! Iedere keer dat we daar heen gaan, kom ik al tot rust zodra we de Randstad uit zijn.

Een paar weekenden terug waren mijn vriend en ik een een paar nachtjes in Hardenberg. Een klein stadje in de buurt van Ommen en Zwolle. Allereerst kwamen we tijdens de reis er naar toe langs de Oostvaardersplassen, wat al fantastisch mooi is. Wist je al dat we daar een tijdje terug waren?

Vrijdagavond kwamen we aan op de camping. We verbleven in een klein (maar fijn) huisje van mijn schoonvader. We arriveerden, pakten uit, dronken een smakelijk wijntje buiten en ik was diréct mijn werkdag vergeten. Het enige wat ik hoorde waren de zingende vogels.

flowers camping life boyfriend at camping

Ons weekend zag er ongeveer zo uit: op de vroege morgen hardlopen dwars door de landerijen, uitgebreid ontbijten, wandelingen door de dichte bossen, een bezoek brengen aan het Veenpark (waar we konden zien hoe de mensen 100 jaar geleden leefden, echt een aanrader!) en boekjes lezen op de veranda..

Op zondag ging ik weer helemaal zen richting Leiden. Daar is het dan ineens een héél stuk drukker kan ik je vertellen! ;) Wil je ook eens even helemaal opladen? Pak de auto na je werkweek richting het oosten van ons land en kom even helemaal tot rust.

vroege morgen landerijenDeze laatste foto heb ik niet zelf geschoten maar geeft een goede impressie hoe het op de vroege morgen was..

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply