Travel

Preps voor een fantastische trip

10/05/2016

Nog een paar weken en dan is het zo ver. De vliegreis is al maanden geleden geboekt en dat is ook meteen het enige wat er tot nu toe vast staat. In mijn hoofd heb ik al tálloze outfits bedacht en mijn lover heeft al vier boeken over de rijke geschiedenis van dit eiland uitgelezen. Ook de opfrisser Spaans was geen slecht idee..

Waar gaat de reis dan naar toe? We gaan met z’n tweetjes drie weken rondreizen op… *tromgeroffel*… Cuba! Maar ik geloof dat iedereen het in mijn omgeving inmiddels al wel gehoord heeft hihi (I’m too excited!).
cubaanse man

IMG_9502 (2)

Van wat ik tot nu toe allemaal gezien en gelezen heb, lijkt Cuba me een prachtig eiland met een zeer rijke cultuur, imposante geschiedenis en indrukwekkende natuur. Het warme zonnetje, de sigaren, de Havaanse rum, de authentieke oldtimers, de witte stranden, het salsa dansen en natuurlijk de Spaanse taal; het klinkt me allemaal als muziek in de oren!

Natuurlijk is het ook spannend. Ik heb überhaupt nog nooit met een backpack door een land gereisd, en al helemaal niet op 10 uur vliegen, zónder mijn overnachtingen van te voren vast te leggen. En dat is nu precies wat we dit keer wél gaan doen, haha. Erik is het wel gewend (die heeft negen maanden in Zuid-Amerika uit een backpack geleefd), maar voor mij is ’t nog nieuw.

Cuba schijnt een prima eiland te zijn om op die manier te bereizen, en daar vertrouw ik dan ook maar gewoon op. Let the adventures (maar eerst nog wat voorpret) begin!

Processed with Snapseed.

travel3

travel 5

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Ellen 10/07/2016 at 1:21 am

    Wat een supervooruitzicht.
    Dat wordt vast genieten samen❤️
    En wij straks ook ben heel benieuwd naar jullie foto’s
    Xxx Ellen

  • Leave a Reply