Fashion Personal

Niet dragen maar draperen!

06/18/2015

Het lijkt misschien wel heel noncha want: ‘oh ik gooi mn jassie even over mijn schouders’, maar denk maar niet dat daar niet eerst heel grondig over nagedacht is!

Volgens menig fashionista draag je de colbert of de blazer namelijk niet meer ‘gewoon’ met je armen door de mouwen zoals het eigenlijk altijd al gebeurt. Nee, tegenwoordig drapééér je deze over je schouders. Zodat het jasje dus als een soort van Superman cape aan je hangt.

Ik moet zeggen dat ik deze trend eerst een beetje raar vond (‘waarom hangt t jasje daar?’ en ‘ik vind die lege hangende mouwen er een beetje eng uit zien‘) maar inmiddels kan ik het ten zeerste waarderen. Het blijft natuurlijk helemáál niet handig (één zuchtje wind en woeiiii je blazer ligt een paar meter verder) maar het stáát wel erg chique!

 

Bekijk de volgende foto’s die ik o.a. schoot van mijn nichtje en een paar kiekjes van Olivia Palermo (die schoot ik helaas niet) en oordeel zelf.. ;-)


        


    Fashionista ‘Sincerely Jules’

  Oke, Olivia Palermo maakt zelfs een vuilniszak nog ‘fashionable’ maar deze trend staat haar wel heel goed. Heeft zij het misschien zelf uitgevonden?

xoxo

 

 

 

 

Bron fashionista foto’s: Pinterest

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply