Fashion

Juni al! Jouw garderobe al zomerklaar?

06/08/2015

Hi!!!

Het is alweer een paar dagen JUNI! Goh wat vliegt de tijd. Ik herinner me nog als de dag van gisteren dat de kerstboom werd opgetuigd. Maar goed, in onze tuin zijn de baby vogeltjes inmiddels allang weer uitgevlogen en dat betekent dat het bijna ZOMER is! Ook hebben we in Nederland de eerste zomerdagen al te pakken gehad (zie onderstaande foto’s) en dat werd wel tijd ook als je het mij vraagt!!!

Heerlijk vind ik die lange stranddagen waarbij je samen met je vrienden al zonnebadend je alleen druk maakt om het feit wie de flesjes met water gaat vullen en of je je wel op tijd in smeert.

Natuurlijk hoort bij een nieuw zomerseizoen óók een nieuwe garderobe (terras-, strand-, vakantie-, festival -outfits!) en dus heb ik vorige week met mijn broeder een paar winkels van Den Haag geplunderd.

Leek me leuk om een paar van mijn nieuwe zomer aanwinsten te delen, so.. take a look down!

 

De halslijn van dit blauw-wit gestreepte jurkje vond ik er meteen uitspringen. Een ‘bardot’ hals.. Staat ook altijd zo prachtig bij topjes/shirts.

  

‘Tu es jolie’

 

 Ehhh.. HALLO NIEUWE SNEAKER LIEFDES!! Normaal gesproken ben ik een super twijfelaar wat betreft  ‘prijzige’ aankopen, maar over dit paar Nikes hoefde ik niet lang na te denken. Ideaal voor bijvoorbeeld een citytrip of festival (hou je het lekker lang op vol).

Zijn ze niet super zomers met die Aloha print? :)

Vrolijk zomers printje en ultra dunne stof (wel zo fijn als het zonnetje hard schijnt)

            

En.. een leuk rug detail! Vrij open achterkant; zomers ;)

  

Gotta love maxi dresses.. draag ze veel te weinig in ons Hollandse weer!

      

En weer zo’n leuk Aztekenprintje..  

           
   ‘Roadtrippin’

Fleurige sandaaltjes, die had ik stiekem al

 

 Het was flink warm rond het middaguur, dus tijd voor mijn favo zomer drankje; ijskoud water met citroen schijfjes.. Hydrating & refreshinggg

Heb jij al wat zomerse nieuwe items gescoord? Veel shop plezierrrrr!! xoxo

The outfit

Blauw wit gestreept bardot jurkje – Primark. ‘Tu es jolie’ top – Primark. Azteken top – Primark. Roadtrippin’ top – Primark. Kort denim broekje – H&M. Sneakers – Aloha Nike Air. Maxi dress – Primark. Zonnebril – Ray ban. Sandaaltjes – Primark. Oorbellen – Six en tot slot; Horloge – Fossil. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply