Fashion Photography

Industrial shoot Roy Boere by.. moi! ;)

08/30/2015

Zo’n twee maanden geleden ontving ik een berichtje van dorpsgenoot en blogger Roy Boere (Roy Boere).

Roy was als, ‘ male blogger’ , door WE Fashion gevraagd om blogfoto’s aan te leveren in de nieuwe collectie van WE.

Heel tof natuurlijk, maar daarvoor had hij wel een fotografe nodig. ;-) Drie keer raden wie dat werd..

Hij vroeg of ik met hem op pad wilde om wat foto’s te schieten in een ‘industrial fashion’ thema. Dat was de opdracht van WE. Ik voelde me best wel vereerd! Ook kunnen Roy en ik altijd goed met elkaar opschieten dus ik had er zin in.

Zo gezegd, zo gedaan. Op een zondagmiddag gingen we samen de straat op. Op zoek naar een ‘industrial’ setting.

Zie hieronder het resultaat: een aantal door mij geschoten foto’s. Ik ben er best wel een beetje trots op.. ;) Uiteindelijk is er een foto gekozen door WE waarmee Roy aan een blog contest mee doet! Zie zijn blog voor meer info..

 


  
  
  

 

 

 

 

All photos by Geertje van Beelen

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply