Lifestyle

Hi blogwereld!

05/13/2015

Hi there!

Daar zit ik dan.. Zaterdagavond, achter mijn computertje, eindelijk aan mijn eerste officiële blog begonnen. Ik vind het reuze spannend en na lang twijfelen en wikken en wegen weet ik eigenlijk nog steeds niet of dit wel een goed idee was (ga ik wel iets nuttigs schrijven?) maar dat maakt niet uit. Ik probeer het gewoon. Zelfs mijn jongere nichtje blogt! En zoals het gezegde luidt: wie niet waagt wie niet wint. Dat klinkt stoerder dan ik mezelf eigenlijk voel. Maar het is zonde om het niet te doen terwijl er wel telkens door mijn hoofd spookt: ‘wat als..’.

Even over mezelf. Wie ben ik? Ik ben Geer. Mijn volledige naam luidt: Machtildis Geertruida Elisabeth van Beelen (ik ben namelijk van adel.. nee geintje mijn ouders vonden het vernoemen naar mijn oma’s gewoon leuk denk ik) en ik luister naar de naam Geertje. Ik ben 23 jaar oud, ben de helft van een twee-eiige tweeling en ik kom uit Katwijk (aan zee, aan de Rijn, Kattuk.. whatever).


 (Die linker, dat is mijn tweelingbroeder: Léon, 14 minuten ouder dan ik)

Een kleine greep uit de dingen die mij bezig houden en ik leuk vind: mijn vriend Erik, familie, mijn vriendinnen, ons markiesje Bailey, Instagram, foto’s (bekijken én maken), muziek luisteren, het volgen van interessante (lees: mooie) mensen, steeds weer nieuwe ‘gezonde voeding theorieën’ bestuderen en proberen na te leven, hardlopen, studeren en shoppen (net als bijna iedere andere vrouw hou ik van fashion, make-up en alles wat daarbij komt kijken).

 

De afgelopen jaren is het aantal blogs met een gigantisch aantal gestegen wat betekent dat ik ‘concurrentie’ heb van slechts een paar miljoen andere bloggers. Maargoed, laat ik me daar even niet aan storen. Ik maak deze blog (denk ik) vooral om mijn gedachten van me af te schrijven en iets moois te maken. Het lijkt me leuk om eens creatief bezig bezig te zijn. Tekenen kan ik niet. Zingen ook niet (alleen onder de douche maar wie denkt dat nou niet over zichzelf), dus wie weet is schrijven wat voor mij. Ik heb het altijd leuk gevonden maar heb er eigenlijk nooit wat mee gedaan. Ik weet ook niet of ik het talent er voor heb maar het schrijftalent zit in ieder geval wel al in de familie (oom Adri en neef Coen ik bedoel jullie). Hatsa! Die voorsprong heb ik al.

Ik studeer nog (bijna klaar, jippie!), de master communicatiewetenschap: ‘corporate communicatie en nieuwe media’, dus  mijn interesses liggen bij communicatie. Gelukkig voor mij zijn de afgelopen decennia de manieren om te communiceren steeds makkelijk én leuker geworden. Want nee, we versturen geen liefdesbriefjes meer per postduif. Tegenwoordig sturen we sexy kiekjes via Snapchat om de harten van onze ‘crushes’ op hol te laten slaan (ik niet hoor!) en hoeven we eigenlijk helemaal niets meer letterlijk uit te spreken. Hét tijdperk van de nieuwe (sociale) media dus. En laat ik dat nu net studeren!

Mensen die mij een beetje kennen weten dat ik gek ben op Snapchat, Instagram, Facebook en Pinterest. Deze media laten het al zien, ik ben GEK op foto’s. Foto’s maken en foto’s kijken. Van natuur tot fashion tot mensen tot lifestyle.. eigenlijk vind ik heel veel dingen leuk om op de kiek te zetten of om úúúúren te bekijken op Pinterest. Sinds ik een spiegelreflex camera heb aangeschaft voel ik mij zelf ook een beetje een fotograaf dus die zal ik op deze blog ook zeker plaatsen.

Instagram

Nou volgens mij was dit al een aardige lap tekst voor zo’n eerste blog (hoelang hoort een blog eigenlijk te zijn?). Dus.. wie weet tot blog numero twee! Als je tenminste nog durft terug te komen. ;-)
Hasta luego!

Liefs,
Geertje

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply