Lifestyle Music

heyyyy Douwe!

01/04/2017

Oh boy oh boy. Jep, je kunt ons best fangirls noemen. Je weet wel, zoals er vroeger groupies waren van de Backstreet boys. Vorige maand waren vriendinlief Nicole en ik naar een concert van.. DB! Oftewel: Douwe Bob. En óf dat leuk was! Het was ’t laatste theatertour optreden en dus extra speciaal (maken we onszelf maar wijs).

Het concert was in Tivoli, Utrecht op een zaterdagavond. Ik plakte er meteen een fijn middagje shoppen aan vast en zou Nic meeten bij het restaurant in Tivoli. Twee uurtjes voor aanvang schoof ze aan. We maakten een rood glas wijn soldaat (en ook heus wat voedsel) en zagen ondertussen al tientallen gillende meisjes naar boven stormen.

IMG_3614

Nadat we klaar waren met het diner zijn we ook naar de zaal gegaan (’t was in de Ronda). En een uurtje wachten met voorprogramma verder kwam die hoor.. Poehhhh wat een verschijning. ;-)

IMG_3624Een fantastisch optreden, met een hele rij bekende en minder bekende (goeie!) country nummers. En echt, ook als je geen tienermeisje bent is dit heus hele fijne muziek om naar te luisteren. Ook echt tof om te zien dat de jongere generatie de muziek waardeert (of zou het toch aan die looks liggen?).  Op ’t einde hebben we nog even een dansje en een wijntje gedaan om het af te sluiten. We zagen bij de uitgang een menigte van schreeuwende meisjes en hadden het geluk nog nét even een selfie te schieten met mister DB himself. Hallo verhoogde hartslag!
En hop, wég was ie.

Tot volgende keer Douwe (Foolbar XL, @HMH).

PS. We zijn direct lid geworden van de Douwe Bob Fanclub, hihi no shame!

IMG_3621

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply