Food/drinks Hotspots

Genieten bij… Lot & de Walvis

07/16/2016

De meeste mensen uit de buurt weten deze hotspot inmiddels wel te vinden. Een chille plek waar je helemaal jezelf kunt zijn, kunt afspreken met vrienden, lekker kunt loungen, uit kunt kateren of op date kunt gaan met die ene knapperd. ;-) Ik heb het over… Lot & de Walvis! De naam alleen al vind ik top. t’ Is restaurant/bar/hotspot waar je terecht kunt voor ontbijt, lunch, borrel of diner. Je vindt ‘m aan de Leidse haven, helemaal aan ’t eind van de Haarlemmerstraat en dan nog ietsie doorlopen.

Vandaag ben ik er wezen lunchen met wat leuke mensen en toevallig had ik mijn camera bij me. Ik schoot wat foto’s van onze borden en de locatie zelf.
Ga je er borrelen? Bestel dan de ‘Plank that’s a Lot’, een plank vól met de heerlijkste hapjes. Hun kaas met zelfgemaakte vijgenchutney is delicious. Deze plank fungeert trouwens ook héél goed als voorgerecht om te delen.

Is ’t lunchtijd als je er bent? De mediterraanse salade is een aanrader! Maar eerlijk gezegd is volgens mij alles van de kaart lekker. Moet je nog ontbijten? Geen probleem. Neem bijvoorbeeld de Griekse yoghurt met fruit. Mmmmmm..

s’Zomers kun je lekker chillen buiten op het hippe terras. In de winter ook, onder een dekentje, of je kunt natuurlijk een plekje binnen zoeken. De inrichting is hip!!! Een beetje buitenlands, een beetje vintage, een beetje design, een beetje wereldreiziger, allerlei natuurlijke materialen: een toffe mix dus.

Kortom, het eten is fijn. Maar wanneer ík naar Lot ga, ga ik er vooral voor de heerlijke vibe die er hangt. Ga zelf eens langs, en hopelijk begrijp je meteen wat ik bedoel! x x

IMG_7222IMG_7236IMG_7218IMG_7201IMG_7222IMG_7200

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply