Health Lifestyle

Nooit meer rennen zonder mijn roze FlipBelt!

05/09/2017

Al sinds ik de gelukkige eigenaar ben van een iPhone 7 worstel ik met een ‘probleem’.. Ik ren graag een rondje in het park en doe regelmatig (dat probeer ik) aan wat beweging in de sportschool. Tijdens het sporten heb ik altijd muziek in mijn oren. Met een lekkere beat gaat het nou eenmaal net even wat makkelijker. ;-)

Nu heeft de iPhone 7 dezelfde grootte als de iPhone 6: geen probleem om er een sportband voor te vinden zou je zeggen. Qua grootte klopt dat inderdaad. Maaarrrrrr laat nou ook de koptelefoon aansluiting veranderd zijn. En nee, daar wordt dus geen rekening mee gehouden in veel van de sportbanden die er te koop zijn. Balen dus! Want m’n telefoon in mijn hand of wiebelend in mijn jaszak is ook niet bepaald ideaal..

Tot… ik via via de FlipBelt in handen kreeg. :-) Dit is een rekbare band die je tijdens het sporten op je heupen plaatst. De rek zit naar buiten en daardoor kun je er alles in kwijt: sleutels, telefoon, pasjes etc. Ik kreeg m’n FlipBelt in mijn (neon) lievelingskleur roze. Hij maakt mijn zwarte sportoutfits dus ook nog eens fleurig! De band is ideaal om te dragen tijdens het sporten want hij blijft heel goed zitten. Wandelen, hardlopen, sportschool.. noem ’t maar op!

Je kunt de band op verschillende manieren dragen. Er zitten meerdere openingen in de band, die je naar binnen en naar buiten kunt dragen. Er zit zelfs een inwendig haakje in de band, waaraan je sleutels kunt bevestigen. De band heeft de perfecte breedte, zodat ‘ie niet naar boven kruipt en niet gaat stuiteren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zelf ook eentje scoren? Voor 30 euro heb je er al een! Zwart, blauw of neon oranje? Er is zat kleur keuze! Kijk zelf maar op de website van FlipBelt!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply