Fashion Lifestyle

Festival tijd en dus.. leukste outfits!

07/22/2016
festival outfit

Oke oke, ik ben misschien ’n tikkie spuit 11. Maar het is juli en dus draait het festival seizoen op volle toeren! Ieder weekend zijn er minimaal 10 festivals her en der verspreid over het land. De afgelopen dagen hebben we 25+ graden gehad, met een overvloed aan zonneschijn. Héérlijk festival weer dus!

Aanstaande zaterdag ga ik zelf ook eindelijk een dansje wagen. Ik ga namelijk naar: Welcome to the Future Festival 2016. Vorig jaar werd het helaas afgelast vanwege heftige storm en regenval.. Daar is dit jaar gelukkig geen sprake van. Sterker nog, het lijkt heerlijk zonnig én warm te worden. Hopen dat de weersvoorspellingen een beetje kloppen!

Anyways, als zo’n festival dan dichterbij komt, vliegen de vragen heen en weer in onze Whatsapp groep. “Wat doe jij aan?” en: “Wat wordt het weer jongens?”, “Kan ik een shortje aan?”. Leuk, maar ook nog best lastig. Want, wat doe je eigenlijk aan naar een festival? Je kunt net even wat meer ‘out of the box’ gaan dan je normaal gesproken doet. Of tenminste, niemand kijkt er daar in ieder geval raar van op. Of je het durft is een andere vraag natuurlijk. ;)

Het leek me leuk om een paar van mijn favo festival items met jullie te delen. En om zelf natuurlijk alvast in de stemming te komen. ;-)

Komt’ie:

festival vestje
Vestje van H&M

Een los, zwierend en lang gehaakt jasje/vestje. Kan altijd en is toch wel fijn als het s’avonds wat afkoelt. Met leuke shorts, een topje en laarzen eronder zou ik het aan doen. Eaziepeazie en altijd goed!

festival RiemRiem van H&M

Mooi ceintuurtje! Een simpele broek is ineens toch niet zo simpel meer met zo’n toffe riem erop. Je hebt héééle dure versies, maar natuurlijk ook gewoon deze van H&M. Ik zeg: om doen die hap!

Festivaal gehaakt

Top van H&M

Een gehaakt topje. Ik weet niet wat het is, maar gehaakte óf kant, ik vind het altijd mooi. Geeft een soort van zachte uitstraling en is zo ontzettend zomers.

festival gehaakt bikinifestival bikini

Gehaakte witte bikini van H&M  en gehaakte gekleurde bikini van H&M

Nu we het toch over gehaakt hebben. Ik vind gehaakte bikini’s ook het einde! Een beetje gewaagd, en voor mezelf zou ik het niet zo snel naar een festival aan doen. Maar het staat mooiiiiiii!

boots

Boots van ASOS

Ik zei het net al even.. Maar laarsjes kunnen eigen altijd. Stoer én hip. Tof onder een (lange) broek, shorts en zelfs onder een jurkje of playsuit!  I love it, en vooral de cowboy versies. ;-) Ja favorietje dit hoor!

ronde zonnebril

Ronde zonnebril van D&G bij ASOS

Zeg je festival.. dan zeg je natuurlijk ook: zonnebril! Zon of geen zon: een zonnebril is altijd fijn en is de perfecte accessoire voor bij je feestoutfit. De rond is coool. Deze hierboven is een tikkeltje aan de dure kant (ehhh Dolce & Gabbana, snap je), dus ik ga binnenkort maar eens voor de goedkopere versie. ;-)

festi jurkje

Off-the-shoulderjurk van H&M

Jaaaa dit soort zwierige boho jurkjes! Ibiza, zuid Frankrijk, Costa del Sol. Daar denk ik aan wanneer ik dit zie. Zit super comfortabel en staat ook nog eens mooi. En again: met je mooie cowboy laarsjes óf die riem van hierboven, steel je de show! ;)

Zo, dat waren een paar van mijn favo festival items. Welke is jouw lievelings?  x x

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply