Life Other continents Travel

EEN MAAND IN BALI..

05/27/2020

Koningsdag 2019, ik weet het nog goed. Mijn ene vriendin was net terug gekomen van haar 3-weekse solovakantie in Costa Rica en de andere was een maand daarvoor met haar backpack thuisgekomen van een reis door Azië en Nieuw-Zeeland. “Geer dat is ook echt iets voor jou, dat doe jij zo!”.

Op het moment dat ik met mijn vriendinnetjes hun reizen aan het bespreken was, was ik wel toe aan wat avontuur. Het weer in Nederland was grauw én ik kon wel even tijd voor mezelf gebruiken. Sinds het moment dat ik de avonturen van mijn vriendinnetjes aan hoorde en hun bemoedigende woorden begon het bij me te kriebelen. Ik liet de gedachte niet meer los. Nog geen twee weken later had ook ik een retourticket gekocht. Bestemming: the island of Gods… Bali! Aankomst- en vertrekdata stonden vast (een maand daar!) en verder wist ik (nog) niks.

Let the adventure begin…

First stop: Canggu

Hier ga ik binnenkort meer over schrijven… groetjes!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply