Fashion Personal Photography

Dansende krullen in zonneschijn

06/02/2015

Buenos días!

Afgelopen maandag heb ik heerlijk zonnige foto’s gemaakt van mijn lieve vriendinnetje Emma. Telkens wanneer ik de foto’s zie word ik vrolijk en heb ik zin in de zomer. Want kijk naar buiten en zeg nou zelf.. hoe depressief is dit weer met die regen en harde windstoten? Gelukkig hebben de weermannetjes-en-vrouwtjes voor aankomende dagen beter (strand-??!!!!) weer voorspeld, want hier worden we niet blij van..

Anyway, scroll gauw verder voor de foto’s van deze beauty in de zonneschijn.. hopelijk hebben ze net zo’n zonnig effect op jullie als ze op mij hebben. Enjoy!

 

 

‘  A smile is the best accessory you can ever wear! ‘

  

  

  

    

  JUMP!

 

  

  

  

  

  

  ‘ Dancing into the woods ‘

  

  

  

  Happy summer shoes !

  

  

  

  

 

 

The outfit
Schoenen: Vans. Broek: Primark. Wit kanten top: H&M. T-shirt: undefined store in Cyprus. Denim blouse/jasje: H&M. Zonnebril: Ray ban. 


Photos by Geertje van Beelen

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply