Europe Lifestyle Travel

Bruiloft in het buitenland

07/24/2016
bruiloft

Eind juli. Het is zomer en het hoogseizoen is in volle gang. De meeste Nederlandse gezinnen vieren momenteel hun vakantie aan een Frans riviertje of aan de Spaanse ‘costa del sol‘. Ook ik ben onderweg naar vakantiebestemming, en sta samen met mijn lover op Schiphol. Wij hebben echter géén kinderen en werken allebei. We zijn dus ook niet gebonden aan de vakantieperioden. Waarom wij dan toch in hemelsnaam in deze drukke, dure periode op vakantie gaan? Een logische vraag, en als we niet zo’n heel goed excuus hadden gehad, hadden we dat ook zeker niet gedaan! ;-) Toch wil het dit jaar, net als vorig jaar, zo zijn. Wij zijn namelijk.. uitgenodigd voor een buitenlandse bruiloft!

Vorig jaar in het prachtige, zonnige Portugal. Dit jaar in het voor-mij-nog-onbekende: Polen. Eerlijk gezegd zou ik in eerste instantie niet Polen noemen wanneer ik een vakantiebestemming voor juli zoek. Daarom eigenlijk des te leuker dat de bruiloft daar plaats vindt.

We vinden het zonde om alleen maar voor een weekend die kilometers af te leggen, en hebben er daarom ook dit jaar een vakantie aan vast geplakt. We vliegen eerst naar Krakau, waar we een paar dagen zullen verblijven in een heerlijk appartement (als ik de foto’s mag geloven) middenin het oude centrum van de stad. Vervolgens zullen we verder naar Warschau reizen, waarschijnlijk per trein. In Warschau zal uiteindelijk ook de bruiloft plaatsvinden.

warsaw

Ben heel benieuwd naar het land. I’ll keep you posted! X

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply